logo

Job vacancy

We are looking for staff on product development. Here is information about the job (in Swedish only):


Produktutvecklare - vill du vara med och utveckla framtidens plagg? 

Vill du vara med i teamet som utvecklar och producerar produkter som används långt in i grottor i varma Florida, under kalla isar i Antarktis, på plattformar i stormiga hav eller högt upp på ställningar? Våra kunders dräkter och plagg används från allt mellan havets botten till högt i det blå.

Vi söker dig som tycker det är inspirerande att lösa tekniska utmaningar i både stora och små projekt. Vi ser gärna att du utmanas av att arbeta med kundnära projekt tillsammans med vår försäljningsavdelning. Du tycker om att jobba i team, där man hjälps åt och stöttar varandra mot målet. Däremellan kommer du att arbeta självgående med utveckling och konstruktion. Du tycker att det är spännande och utmanande med förändring, utveckling, i att tänka nytt och lösa problem = att förändra världen.

Produktutvecklare hos oss innebär stor variation i arbetet, uppgifterna kommer att omfatta bl a kundprojekt och utvecklingsprojekt med delar såsom formverktygskonstruktion i nära samarbete med vår egen produktion innehållandes skärande bearbetning, formsprutning och montering.Vi har idag en plats att fylla i teamet så tjänsten är en tillsvidare anställning, heltid och dagtid.

Kvalifikationer 
Vi söker dig med teknisk bakgrund inom produktutveckling där produktion har varit en del.

• Krav är god kunskap i 3D CAD, erfarenhet av projekt tillsammans med extern part (kund, användare m fl), brett teknisk kunnande och erfarenhet av självständigt arbete med produkt- och utvecklingsprojekt.

• Meriterande är erfarenheter ifrån formverktygskonstruktion för plast, skärande tillverkning, produktionsteknik, grafisk design och/eller försäljning.

• Du arbetar obehindrat på svenska och engelska.

Om arbetsgivaren
SI TECH AB är ett företag med lång historik inom framförallt den marina världen. SI TECH AB har fullständig egen produktion med produktutveckling, design, formtillverkning, formsprutning, bearbetning och försäljning över hela världen. SI TECH AB levererar komponenter till bl a dräkttillverkare, militär dykning och ubåtsverksamhet, distributörer och återförsäljare, tillverkare av helslutna dykapparater (sk rebreathers) samt offshore-industrin. SI TECH AB ligger i Brastad och är idag ett företag med lite drygt 20 anställda, med stora ambitioner på att växa – både i storlek och på nya marknader!   

Varaktighet/arbetstid
Tillsvidare anställning, heltid och dagtid. 

Tillträde
Efter överenskommelse.

Lön
Efter överenskommelse.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Premier. Skicka in din ansökan via https://www.premier.se/soker-du-jobb/?jaid=2027.   
Intervjuer kommer att hållas löpande.
Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
Jonas Axelsson, VD
0523-150 13
jonas@sitech.se