logo

Job vacancies

We are looking for staff for our assembly department. Here is information about the job (in Swedish only):


Montör till världsledande skyddsprodukter på global marknad

Vi söker dig som vill vara med i teamet som monterar produkter som används långt in i grottor i varma Florida och under kalla isar i Antarktis. Användaren är allt ifrån dykaren långt ner i det blå till ytbärgaren högt uppe i det blå.

Vi söker dig som är noggrann, flexibel och gillar att hålla uppe både tempot och humöret. Du gillar att jobba i team, där man hjälps åt och stöttar varandra för att komma i mål så snabbt som möjligt och utan att tumma på kvaliteten. Du tycker att det är spännande och utmanande med förändring, utveckling och i att tänka nytt och lösa problem.

Du kommer att vara en del av hela monteringskedjan; i allt från kontroll av ingående detaljer, till montering och leverans av slutprodukterna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är driftig och tycker om varierade arbetsuppgifter. Då vi arbetar i team så krävs att du har lätt för att samarbeta och kommunicera samt att du är flexibel, lyhörd och initiativrik. Kvalitet är viktigt både för oss och våra kunder och därför så ingår kontroller och tester i det dagliga arbetet. Vi arbetar med LEAN och ständiga förbättringar för att utveckla företaget och oss själva. Därför är det viktigt att du är noggrann, ansvarsfull och att du vill vara med och fortsätta att driva utvecklingen framåt.

Om arbetsgivaren
SI TECH AB är ett företag med lång historik inom framförallt den marina världen. SI TECH AB har fullständig egen produktion med produktutveckling, design, formtillverkning, formsprutning, bearbetning och försäljning över hela världen. SI TECH AB levererar komponenter till bl a dräkttillverkare, militär dykning och ubåtsverksamhet, distributörer och återförsäljare, tillverkare av helslutna dykapparater (sk rebreathers) samt offshore-industrin. SI TECH AB ligger i Brastad och är idag ett företag med lite drygt 20 anställda, med stora ambitioner på att växa – både i storlek och på nya marknader! För mer information om SI TECH, se www.sitech.se.   

Varaktighet/arbetstid
Vi har idag två platser att fylla i teamet; en med tillsvidare anställning och ett vikariat.
Båda är heltid och dagtid.
Vi tillämpar provanställning.

Tillträde
Efter överenskommelse.

Lön
Efter överenskommelse.

Ansökan
Skicka din ansökan digitalt med personligt brev och CV via e-post till: jobb@sitech.se
Intervjuer kommer att hållas löpande.
Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
Leif Eriksson, Produktionschef
0523-150 14
leif@sitech.se